Michael Kaa Andersen – Direktør og Stifter

Michael Kaa Andersen - Stifter og CEO i Proark

Michael Kaa Andersen – Stifter og CEO i Proark

Michael Kaa Andersen (født d. 6. januar 1957), er en af Danmarks mest idérige aktører på ejendomsmarkedet. Huse, ejendomme samt attraktive beliggenheder har altid været en interesse for ham, og han har gennem hele sin karriere formået at lave en forretning ud af sine interesser.

Michaels uddannelsesmæssige baggrund er en Cand. merc. i finansiering fra Københavns Handelshøjskole. Efter at have arbejdet i den finansielle branche i nogle år, stiftede Michael i 1987 ejendomsselskabet EjendomsInvest med blot en lille kapital. En ejendomsportefølje har i dag vokset sig stor, og indeholder blandt andet en række attraktive ejendomme på Strøget i København.

Derudover er Michael ejer af Proark-koncernen, som har ekspertise i kapitalforvaltning, herunder selskabs- og ejendomsadministration samt fondsadministration. Proark har tidligere investeret i erhvervelsen af 35 % af Bella Centeret i København, en andel i Galleri Veggerby samt opstarten af Forlaget Deluxe der udgiver magasinet Bolig Eksklusiv og bilmagasinet Autobild.

Du kan læse mere om Michael Kaa Andersen på Ejendomsinvests profilside – på Linkedin – og på about.me

Michael Kaa Andersen startede hele sin karriere fra bunden og betragter selv sin succes som en blanding af flid, købmandskab, troværdighed samt held. Han har aldrig været bange for at ansætte folk, som var dygtigere end ham selv. Denne evne og mod til at omgive sig med professionelle og effektive mennesker og give dem råderum er en del af det fundament, som man skal have for at nå langt på et barskt og hårdt marked.

Michael bruger en lille smule af sin fritid på sin kortklub, der består af hans gamle studie- og gymnasiekammerater. Denne klub har holdt sammen i mere end 30 år, og når deres kort blandes, bruger de også tid på at dele erfaringer og give hinanden gode råd.